Prezentare Restaurant Vulturul

Restaurant deschis zilnic intre orele 7:00 - 23:00. 

 

Restaurantul Vulturul Pitesti, situat in cadrul complexului Vulturul, este o locaţie noua, moderna, spaţioasa si foarte luminoasa, cu o capacitate de 150 de locuri . Decorul, in stil clasic este special conceput pentru a induce o stare de relaxare si calm, prin liniile simple, mobilierul clasic si culorile calde din interior.

Cu o vasta experienta in acest domeniu, activand inca din anul 1991, restaurantul nostru este in masura sa va ofere o gama variata de mancaruri si specialitati culinare. Festinul culinar cuprinde o imbinare reusita a preparatelor specifice bucatariei romanesti tradiţionale si a celor internaţionale. Serviciile de calitate, personalul calificat, preturile reduse si atentia pentru micile detalii fac din restaurantul nostru alegerea perfecta pentru dumneavoastra!

 

Restaurantul Vulturul gazduieste evenimente variate de la aniversari, petreceri de companie, lansari de produse, petreceri private pana la nunţi de inalta ţinuta.

Finisajele foarte rafinate ascund solutii tehnice de ultima generatie pentru acustica, ventilare si climatizare, proiectate pentru a asigura conditiile de confort la supelativ, pe masura celui mai important eveniment din viata dvs. Specialistii nostri vor fi alaturi, cu rabdare, intelegere si profesionalism, pe drumul ce-l veti parcurge spre nunta perfecta.