Mese festive

Restaurant Vulturul din Pitesti va ofera un spatiu primitor si incapator. Vulturul este un restaurant cu specific romanesc si international. Fiind mai mult decat un restaurant, Vulturul va aduce bucataria romaneasca traditionala si internationala prin retete delicioase ale bucatarilor nostril, fiind locul ideal pentru sarbatorirea evenimentelor importante din viata dumneavoastra. Atat bauturile, atent selectate pentru a satisface chiar si cele mai rafinate gusturi, cat si serviciile oferite, va vor fi puse la dispozitie de un personal calificat.

 

Restaurant Vulturul va ofera: organizare mese festive pentru nunti, cununii, botezuri, aniversari, petreceri private, corporate, onomastice, receptii, servicii de catering, bufet suedez.  
 

Oferta noastra speciala pentru nunta Dvs. include: meniul propriu-zis, un pachet generos de bauturi alcoolice si racoritoare, o camera pentru miri in hotelul nostru.

Indiferent de buget insa, puteti conta pe abilitatea maestrilor nostri bucatari de a va incanta simturile cu preparate delicioase, pe servirea de mare clasa dar si pe eleganta si confortul oferite de locatia noastra.

 

Meniuri organizare mese festive cu PRETURI DE LA 95.00 lei/pers.

Cereti informatii prin pagina contact sau direct la sediul hotelului. 

 

Acestea sunt doar cateva argumente pentru a va hotari sa petreceti alaturi de noi, orice eveniment din viata dumneavoastra!