Hotel Vulturul cazare Pitesti
Hotel Vulturul cazare Pitesti

Hotel

Hotelul Vulturul constituie alegerea perfecta pentru nevoile dvs., fie ca sunteti in tranzit, fie pentru intalniri de afaceri.

Prezentare
Restaurant Vulturul Pitesti
Restaurant Vulturul Pitesti

Restaurant

Restaurantul este situat in cadrul complexului Vulturul, locatie moderna, spatioasa si foarte luminoasa, cu o capacitate de 150 de locuri.

Prezentare

Hotel Restaurant Vulturul Pitesti

Complexul Turistic Vulturul din Pitesti dispune de un HOTEL de doua stele, un RESTAURANT modern si un magazin comercial.
Hotel Vulturul Pitesti este alegerea perfecta pentru cazare in acest oras, fie ca doriti sa vizitati orasul, fie sunteti aici pentru o intalnire de afaceri sau doar in tranzit. Hotel Vulturul are ca scop crearea tuturor conditiilor necesare pentru ca dvs. sa aveti un sejur cat mai placut si, mai ales, sa reveniti cu placere ori de cate ori veti dori. Hotelul beneficiaza de Internet wireless gratuit, iar parcarea este gratuita pentru clienti. Restaurant Vulturul Pitesti ofera o gama variata de mancaruri si specialitati culinare. Festinul culinar cuprinde o imbinare reusita a preparatelor specifice bucatariei romanesti tradiĊ£ionale si a celor internaĊ£ionale. Serviciile de calitate, personalul calificat, preturile atractive si atentia pentru micile detalii fac din restaurantul nostru alegerea ideala pentru nunti, botezuri, cununii, petreceri si aniversari.

DORITI SA ORGANIZATI UN EVENIMENT IN PITESTI?

Daca sunteti in cautarea organizarii unui eveniment important din viata dvs., o nunta, un botez, o aniversare sau un eveniment corporate, alegeti cu incredere Restaurantul Vulturul.

Contactati-ne

Hotelul si restaurantul in imagini

Locatie Hotel Restaurant Vulturul

Googe map