• Restaurant Nunti Pitesti
  • Cazare Pitesti
  • Hotel Restaurant Pitesti
  • Sala de conferinte
  • Restaurant Nunti Pitesti
  • Restaurant Nunti Pitesti
  • Cazare Pitesti
  • Hotel Restaurant Pitesti
  • Sala de conferinte
  • Restaurant Nunti Pitesti
  • Restaurant Nunti Pitesti
  • Restaurant Nunti Pitesti

Meniu mese festive

Oferta noastra speciala pentru nunta Dvs. include: meniul propriu-zis, un pachet generos de bauturi alcoolice si racoritoare, o camera pentru miri in hotelul nostru.

Indiferent de buget insa, puteti conta pe abilitatea maestrilor nostri bucatari de a va incanta simturile cu preparate delicioase, pe servirea de mare clasa dar si pe eleganta si confortul oferite de locatia noastra.

 

MENIU NUNTA 2014

Meniu model I (botez / cununie civila) = 105,00 lei      
•    Alune prajite si sarate
•    Fructe: 3 sortimente in functie de sezon
•    Gustare rece: salam uscat; muschi file afumat; pastrama de porc; jambon de pui; terina de pui cu cascaval; rulada de porc cu carnati; salata de pui cu telina in foietaj; vol au vent cu cruditati; minitarte sarate cu crema din branza; tartina cu cheese cream si somon fúme; rulada coapta din cascaval si sunca presata; bulete din branzeturi; evantai din rosii si mozzarela cu busuioc; cuburi de cascaval; castraveti; ardei gras; masline.
•    Sarmalute traditionale cu costita afumata, mamaliguta si ardei iute
•    Friptura:
     a. Cotlet de porc si piept de pui la gratar cu garnitura din cartofi gratinati si salata de sezon
     b. Ceafa de porc si piept de pui la gratar cu garnitura din cartofi gratinati si salata de sezon
•     Paine
•     Apa minerala Perla Harghitei (PET 1 l)
•     Bauturi racoritoare : Coca Cola / Fanta (PET 1 l)
•     Vin alb demisec Jidvei/Recas/Murfatlar (sticla 0,75 l / la carafa)
•     Vin rosu demidulce Jidvei/Recas/Murfatlar (sticla 0,75 l / la carafa)
•     Cafea simpla / cu lapte
•     Sampanie la primire invitati

BONUS - camera cazare in hotel pentru noaptea evenimentului

BONUS - huse scaune



Meniu model II = 130,00 lei
•    Alune prajite si sarate
•    Fructe: 3 sortimente in functie de sezon
•    Gustare rece: salam uscat; muschi file afumat; pastrama de porc; jambon de pui; terina de pui cu cascaval; rulada de porc cu carnati; salata de pui cu telina in foietaj; vol au vent cu cruditati; minitarte sarate cu crema din branza; tartina cu cheese cream si somon fúme; rulada coapta din cascaval si sunca presata; bulete din branzeturi; evantai din rosii si mozzarela cu busuioc; cuburi de cascaval; castraveti; ardei gras; masline.
•    Gustare calda:
     a. File de salau parizian cu garnitura din cartofi nature si lamaie
     b. Pastrav la cuptor cu garnitura din cartofi natúre si lamaie
•    Sarmalute traditionale cu costita afumata, mamaliguta si ardei iute
•    Friptura:
      a. Cotlet de porc si piept de pui la gratar cu garnitura din cartofi gratinati si salata de sezon
      b. Ceafa de porc si piept de pui la gratar cu garnitura din cartofi gratinati si salata de sezon
•    Paine
•    Desert: inghetata asortata cu fructe exotice si rulouri de ciocolata
•    Apa minerala Perla Harghitei (PET 1 l)
•    Bauturi racoritoare: Coca Cola / Fanta (PET 1 l)
•    Whisky Ballantines / Teachers
•    Garrone Bianco / Rosso
•    Vin alb demisec Jidvei/Recas/Murfatlar (sticla 0,75 l / la carafa)
•    Vin rosu demidulce Jidvei/Recas/Murfatlar (sticla 0,75 l / la carafa)
•    Cafea simpla / cu lapte
•    Sampanie la primire invitati

 

BONUS - camera cazare in hotel pentru noaptea evenimentului
BONUS - arcada din fier forjat si huse scaune



Meniu model III = 145,00 lei
•    Alune prajite si sarate
•    Fructe: 3 sortimente in functie de sezon
•    Gustare rece: salam uscat; muschi file afumat; pastrama de porc; jambon de pui; terina de pui cu cascaval; rulada de porc cu carnati; salata de pui cu telina in foietaj; vol au vent cu cruditati; minitarte sarate cu crema din branza; tartina cu cheese cream si somon fúme; rulada coapta din cascaval si sunca presata; bulete din branzeturi; evantai din rosii si mozzarela cu busuioc; cuburi de cascaval; castraveti; ardei gras; masline.
•    Gustare calda:
      a. File de salau parizian cu garnitura din cartofi nature si lamaie
      b. Pastrav la cuptor cu garnitura din cartofi natúre si lamaie
      c. Rulouri din file de salau in bacon cu legume gratinate si lamaie
      d. Rondele de somon la cuptor cu legume gratinate si lamaie
•    Sarmalute traditionale cu costita afumata, mamaliguta si ardei iute
•    Friptura:
      a. Cotlet de porc si piept de pui la gratar cu garnitura din cartofi gratinati si salata de sezon
      b. Ceafa de porc si piept de pui la gratar cu garnitura din cartofi gratinati si salata de sezon
      c. Piept de pui la gratar si frigarui din carnaciori proaspeti cu garnitura din cartofi gratinati si salata de sezon
•    Paine
•    Desert: inghetata asortata cu fructe exotice si rulouri de ciocolata
•    Apa minerala Perla Harghitei (PET 1 l)
•    Apa plata (PET 0,5 l)
•    Bauturi racoritoare : Coca Cola / Fanta (PET 1 l)
•    Whisky Ballantines / Teachers
•    Coniac Metaxa 3* / Alexandrion
•    Garrone Bianco / Rosso
•    Angelli Cherry / Bitter Orange
•    Gin tonic
•    Cocktail-uri usor alcoolice (doua sortimente)
•    Vin alb demisec Jidvei/Recas/Murfatlar (sticla 0,75 l / la carafa)
•    Vin rosu demidulce Jidvei/Recas/Murfatlar (sticla 0,75 l / la carafa)
•    Cafea simpla / cu lapte
•    Sampanie la primire invitati

 

BONUS - camera cazare in hotel pentru noaptea evenimentului
BONUS - tort (diplomat, caramel sau ciocolata)=100gr./pers.
BONUS - aranjamente florale, arcada din fier forjat si huse scaune

Meniu mese festive Vulturul